Industrie

Winterdiensten

Tijdens de wintermaanden houden we uw terrein ijs en sneeuwvrij. Zo garandeert u de veiligheid van uw klanten, leveranciers en werknemers. Voor elke oppervlakte beschikken we over de meest geschikte machines, om uw terrein zo snel mogelijk weer veilig te krijgen.

Preventief Zoutstrooien

Met onze ervaren teams strooien we alle private terreinen, groot en klein. Hiervoor maken we gebruik van diverse machines, in functie van de te strooien oppervlakte. De strooiwerken worden 's nachts uitgevoerd. Zo storen we uw activiteiten niet en zo is uw terrein de dag erna makkelijk toegankelijk. Op deze manier garandeert u de veiligheid van uw werknemers, klanten en leveranciers. Onze 24/7 permanentie dienst houdt voor u de weersvoorspellingen minutieus in de gaten en plant interventies in wanneer nodig. U wordt door ons op de hoogte gebracht en hoeft voor de rest niets te doen.

Sneeuwruimen

Bij sneeuwval komen we uw terrein zo snel mogelijk sneeuwvrij maken. Dit kan zowel manueel als machinaal, afhankelijk van de oppervlakte en toegankelijkheid van uw terrein. Na afloop van het ruimen, voorzien wij telkens een strooibeurt van uw terrein, dit om de ondergrond zo lang mogelijk te vrijwaren van verse sneeuw. Wij komen ter plaatse wanneer u dat wenst en nodig acht, ongeacht het tijdstip. Gedurende de volledige winterperiode, die van november tot en met maart loopt, hebben wij meerdere teams stand-by staan zodat we u telkens snel verder kunnen helpen.

Verhuur van materiaal

Beschikt u zelf over de werkkrachten die de strooi of ruimwerken kunnen uitvoeren, maar niet over het benodigde professionele materiaal? Bij ons kan u materialen en machines kopen of huren. Zo kunnen onze strooikarren gehuurd worden en betaalt u enkel voor de periode dat u ze nodig heeft.

Copyright © Iso Pro Cleaning - Website : SCHNBRT