Industrie

Industriële Schoonmaak

Kades en magazijnen

Van manueel werk op loskades tot het machinaal reinigen van gevels en daken, voor elke job hebben wij het juiste team. Fysiek zwaar werk schrikt onze werknemers niet af en elk vorm van vervuiling wordt door ons op een professionele manier aangepakt. Met respect voor uw infrastructuur en voor het milieu. Bij werken in nabijheid van water zorgen wij bijvoorbeeld voor een correcte afvoer van het afvalwater.

Installaties en productie

Complexe installaties zijn niet altijd toegankelijk met machines en vereisen vaak een manuele schoonmaak. Voor elk type vervuiling hebben wij het meest geschikte product. Ook het ontwikkelen van een product op maat behoort tot de mogelijkheden. Ook de reiniging van industrieel rollend materieel en machinekamers op schepen behoren tot ons vakgebied.

Werven afbraak en constructie

Onze mensen zijn vertrouwd met bouwwerven, van het uitsorteren van puin bij afbraakwerken, tot het proper houden van werven in latere fases. Voor al onze werknemers wordt een correcte Checkinatwork uitgevoerd zodat u met een gerust hart onze teams aan de slag kan laten gaan op uw werf. Wij zorgen voor een propere werf, zodat uw werken vlot uitgevoerd kunnen worden.

Onderhoud en assistentie

Op zoek naar meer technische profielen? Wij helpen u graag verder met onze specialisten. Zo beschikken wij over een aantal lassers en kunnen we loodgieterij en elektriciteitswerken uitvoeren. Ook als u op zoek bent naar productiemedewekers, beschikken we ongetwijfeld over een aantal profielen die aansluiten bij wat u zoekt. Wij voorzien regelmatig opleiding voor onze werknemers zodat zij steeds over de benodigde attesten beschikken.

Gespecialiseerde Technieken

Straalwerken

Onze teams hebben veel ervaring met het uitvoeren van straalwerken. Voor het reinigen van installaties en infrastructuur door middel van zandstralen of droogijstralen beschikken we over alle benodigde apparatuur en expertise.

Industriële schilderwerken

Met extra aandacht voor detail en afwerking worden alle schilderwerken tot een goed einde gebracht, zowel binnen als buiten. Ook voor belijningswerken staan onze gespecialiseerde teams klaar, voor een veilige en aantrekkelijke werkomgeving.

Opleveringsschoonmaak

Helemaal op het einde van uw bouwproject zorgen wij voor een spik en span resultaat. Van appartementen tot industrieel vastgoed, elke ruimte wordt door ons onder handen genomen zodat u een onberispelijk gebouw kan opleveren aan uw klanten.

Reiniging na brand en waterschade

Verwijderen van roet, schimmel en andere gevolgen van brand of wateroverlast is geen enkel probleem voor onze teams. Dankzij de speciefieke producten en materialen herstellen wij de woning weer naar haar oorspronkelijke staat of zorgen we voor een goede basis voor de uit te voeren renovatiewerken.

Copyright © Iso Pro Cleaning - Website : SCHNBRT