About Us

Klassieke Schoonmaak

Cafés en restaurants

Reiniging met middelen geschikt voor de horeca en voedingsinsdustrie, voor een schoon en hygiënisch resultaat. In een sector waar klanttevredenheid van groot belang is, neemt u geen risico met de schoonmaak. Een propere omgeving voor uw klanten is onontbeerlijk en draagt bij tot het succes van uw zaak. Een grondige dagelijkse schoonmaak verkleint daarnaast ook het risico op voedselvergiftiging, verspreiding van ziektes, ongedierte plagen, en reputatieverlies.

Winkels en supermarkten

Vloeren onderhevig aan intensief gebruik zoals in winkels en supermarkten, raken snel vervuild. Ook de voedingswaren zelf zorgen voor verontreinigde vloeren. Een dagelijkse reiniging is in supermarkten dan ook noodzakelijk. Door gebruik te maken van het beste materiaal en de meest geschikte schrob-zuigmachines, blinkt uw vloer weer als nieuw en geeft u bacteriën geen kans. Ook de rest van de winkel houden we in topconditie.

Gebouwen en kantoren

Een propere werkplek is onmisbaar voor uw werknemers. Dankzij onze flexibele teams, wordt uw kantoorruimte gereinigd zonder dat uw medewerkers hier hinder van ondervinden. De volledige reiniging van uw kantoor is bij ons in goede handen, ook sanitaire ruimtes en gemeenschappelijke delen vormen geen enkel probleem voor onze ervaren werknemers. Ook als vastgoedbeheerder bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Ramen en zonnepanelen

Het reinigen van glas en zonnepanelen vereist specifiek schoonmaakmateriaal en extra voorzichtigheid. Dankzij onze ervaren ramenwassers vormen ook grote oppervlakken geen enkel probleem. Voor moeilijk bereikbare plaatsen maken we gebruik van hoogwerkers en kan er gewerkt worden met alpinisten. Zo wordt elke raampartij streepvrij opgeleverd.

Copyright © Iso Pro Cleaning - Website : SCHNBRT