Industrie

Klusjesdienst

Onze klusjesmannen helpen u graag verder, van het kleinste werkje tot lokale renovaties. Ook loodgieterij en elektriciteitswerken worden door ons feilloos uitgevoerd. Dankzij onze vakbekwame klusjesmannen telkens een goed resultaat, zonder lange wachttijden.

Elektriciteitswerken

Problemen met uw elektriciteit of tijd voor uitbreiding van uw bestaande circuit? Onze ervaren electriciens helpen u graag verder, ook voor de allerkleinste werkjes.

Loodgieterij

Herstellingswerken aan sanitair worden zonder problemen uitgevoerd door onze ervaren werknemers. Van het opsporen van waterlekken, tot het wegnemen van de oorzaak. Ook het herstellen van eventuele gevolgschade kan u aan ons overlaten.

Vloer en tegelwerken

Onze medewerkes hebben veel ervaring in de bouwsector. Hierdoor wordt het plaatsen van vloeren, inclusief chapewerken, en het uitvoeren van tegelwerken geen enkel probleem. Van kleine herstelling tot het vernieuwen van grote oppervlakken, onze vakmannen zorgen steeds voor een strak resultaat.

Montage en demontage

Meubels of installaties die klaargemaakt moeten worden voor verhuis, worden door onze mensen in een handomdraai gedemonteerd en terug gemonteerd. Ook bij sleutelwerk aan andere constructies bieden we de nodige voorzichtigheid en kwaliteit.

Lokale herstelwerken

Renovatiewerken als gevolg van brand en waterschade worden door onze ervaren werknemers uitgevoerd, maar ook voor algemene renovatiewerken kan u bij ons terecht. Muren, vloeren en plafonds worden weer naar hun oorspronkelijke staat herstelt, ongeacht het oppervlak.

Schilderwerken

Als afwerking is een mooie verflaag natuurlijk onmisbaar. Onze schilders zorgen voor de finishing touch en dankzij de kwaliteitsvolle verf en materialen kan u genieten van een onberispelijk resultaat.

Copyright © Iso Pro Cleaning - Website : SCHNBRT